🤍 LAVE PRISER! STOR SALG! 🤍

Allmene vilkår

Denne personvernpolitikken beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller handler fra PETbollen.com

Etter at du som kunde har gjort en bestilling og mottatt varen, påtar vi oss ikke noe ansvar etter det. Skulle det oppstå skader eller lignende, er dette kundens ansvar, ikke vårt som selskap.

PERSONLIG INFORMASJON Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og eventuelle informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon med følgende teknikker:

  • "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettilbyder, henvisnings-/avslutningssider og dato-/tidsstempler.
  • "Web beacons", "tags" og "pixler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Når du gjør et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer, e-postadresse og telefonnummer). Vi refererer til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

Når vi refererer til "personlig informasjon" i denne personvernpolitikken, inkluderer vi både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON? Vi bruker generelt ordreinformasjonen vi samler inn for å behandle alle bestillinger som er plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for frakt og gi deg fakturaer og/eller bestillingsbekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen for å:

  • Kommunisere med deg;
  • Vurdere våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
  • I samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å screene for potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge å ikke bruke Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på en stevning, søkeord eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

ATFERDSREKLAME Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiative's ("NAI") utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:

30 dagers åpent kjøp!
Alltid gratis levering
Over 20 000 fornøyde kunder!