🤍 LAVE PRISER! STOR SALG! 🤍

Om oss

PETbollen ble startet mot slutten av 2021 med ideen om å være en litt annerledes nettbutikk for dyreutstyr. Vi ønsker å være det morsomme og selvsagte valget, enten du trenger hundemat eller et klatrestativ til katten din.

Vi er et lite, privat aksjeselskap som streber etter å holde et unikt utvalg til en konkurransedyktig pris. For øyeblikket tilbyr vi et bredt og unikt utvalg av hunde- og katteutstyr.

Vårt mål er alltid å være små, å alltid lytte til kundene våre, å være lydhøre og fortsette å finne de absolutt beste produktene og tilby dem på det svenske markedet sammen med den beste servicen vi kan gi.

Vår visjon er å forenkle og modernisere netthandelen for vanlige dyreelskere som oss, tre drivende entreprenører. Vår firbente venn er noe vi verdsetter høyt hos PETbollen, enten det er hunden eller katten din. Derfor ønsker vi å kunne tilby deg redskap og produkter som lar deg gjengjelde den ubetingede kjærligheten de gir deg hver dag. Vi ønsker å forenkle og personliggjøre våre kunders netthandelsopplevelse til samme standard og service som ditt lokale dyrebutikk tilbyr, helst bedre.

Rask levering, en personlig tilpasset nettside og konkurransedyktige priser utgjør kort sagt vårt ideal som den ledende organisasjonen i Sverige for ditt kjæledyr.

30 dagers åpent kjøp!
Alltid gratis levering
Over 20 000 fornøyde kunder!