🤍 LAVE PRISER! STOR SALG! 🤍

Personvernspolicy

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller handler fra PETbollen.se

Personlig informasjon vi samler inn: Når du besøker nettsiden vår, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen din, tidssonen din og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettsiden vår, samler vi også informasjon om de spesifikke nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsider eller søketermer som henviste deg til nettsiden vår, og informasjon om hvordan du samhandler med nettsiden. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknikker:

  • "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten din eller datamaskinen din og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  • "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettsiden og samler inn data, inkludert IP-adressen din, nettlesertype, internettilbyder, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
  • "Web-beacons", "tags" og "pixler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du bruker nettsiden.

Når du gjør et kjøp eller prøver å gjøre et kjøp via nettstedet vårt, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navnet ditt, faktureringsadressen din, leveringsadressen din, betalingsinformasjonen din (inkludert kredittkortnummer), e-postadressen din og telefonnummeret ditt. Vi refererer til denne informasjonen som "Ordreinformasjon".

Når vi refererer til "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, inkluderer vi både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon? Vi bruker generelt ordreinformasjonen vi samler inn for å behandle alle bestillinger som er plassert via nettsiden vår (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for frakt og levering av fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne ordreinformasjonen for å:

  • Kommunisere med deg;
  • Vurdere våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
  • Gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester i samsvar med preferansene du har delt med oss.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å screene for potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettsiden vår (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettsiden og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Deling av din personlige informasjon Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss forstå hvordan kundene våre bruker nettsiden - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge å ikke bruke Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, søkord eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

Betinget reklame Som beskrevet ovenfor, bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiative's ("NAI") utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge å ikke motta målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:

I tillegg kan du velge å ikke motta noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke sporing Vær oppmerksom på at vi ikke endrer våre praksiser for datainnsamling og -bruk når vi ser en "Ikke spore"-signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter Hvis du bor i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

30 dagers åpent kjøp!
Alltid gratis levering
Over 20 000 fornøyde kunder!